9 Temmuz 2011 Cumartesi

Diyet Yapmaya Başlamadan , Diyet ve Motivasyon

hızlı kilo vermek için motivasyon
   İnsanları bir yere getiren her zaman plan ve programdır. Plansız çalışan ve 12 işcisi olan bir işletmeyle planlı çalışıp 7 işcisi olan işletme aynı işi yapabilir. Kilo vereceğim , bir ayda 10 kilo vereceğim diye sayıklayacağımıza sağlıklı kilo vereceğim diye bu yola cıkmalıyız. Tabiki hızlı kilo verdiren diyetler var ama herkesin metabolizması farklı olduğu için herkese ayrı diyet önermeye çalışacağız. Kilo vermenin yolları çok çeşitlidir. Yaptığınız diyete göre de değişir. Piyasada bir çok zayıflama ilacı satılıyor ve bunların bir çoğu da işe yaramıyor . Buna emin olun. Piyasada olan veya olmayan bir çok zayıflama çayı tarifleri de önereceğim.
    İnsanların her zaman nasıl bir gelecek istediklerine dair hayalleri vardır. Değişimi herkes sever. Eski bir şeyin yenilenmesini. Saçımızın uzamasını , daha iyi bir yerde çalışmayı ... Ama o değişim sürecini hiç kimse sevmez. Çünkü her zaman zordur. Herşeyin bir bedeli var. Birçok insan çekici , fit , sağlıklı olmak isteriz. İstisnalar dışında bunlara sahip olmak için bir bedel ödememiz gerekir. Her zaman ÇALIŞMAK gerekir. Tabi bunlara ulaşacağı da garanti değildir kişinin. Ama çalışmadan yapma olasılığı yüzde sıfır iken çalışarak yapma olasılığı yüzde doksandır. Sadece iradesine sahip olanlar
istediğine kavuşabilir bu hayatta. Bu herşeyde böyledir. Umarım ki bundan sonraki yazılarımız herkes için faydalı bir nitelikte olur ve sizlere yardımcı olabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder