19 Temmuz 2011 Salı

Ahmet Maranki Elma Sirkesiyle Zayıflama

elma sirkesi , Ahmet maranki , doğal kilo verme
     Elma sirkesi zayıflama ( kilo verme ) adına kullanılabilecek doğal gıdaların başında geliyor. Elma sirkesi kilo vermek için yapılacak ideal karışımın ana maddesi olucaktır. Elma sirkesiyle zayıflama basittir. Doğal kilo verme ve Hızlı kilo verme yöntemlerinin başında gelir elma sirkesi ile zayıflama
     Kilo vermek için Prof Dr. Ahmet Maranki elma sirkesiyle zayıflamayı tavsiye ediyor. Ahmet Maranki her konuşmasında değindiği elma sirkesi kürü ile kilo verme , özellikle bitkisel zayıflama isteyen insanlar için doğal bir çözüm. Vücuttan fazla kiloları atmak ve kendi kilonuzu kontrol etmek adına elma sirkesi ile kilo verme formülü işe yaradığını kendi gözlerinizle göreceksiniz. Elma sirkesi zayıflama yöntemleri arasında hayatınızda pozitif anlamda yer tutucak. Elma sirkesinin en güzel taraflarından bir tanesi de, elma sirkesi sadece zayıflama için değil cilde , saça faydaları ile de bilinmektedir.
      Elma Sirkesi Kürü Yapımı için Gerekli Malzemeler 
   - Bir bardak su (200 mL)
   - 2 Çorba kaşığı elma sirkesi (doğal)
   - 1 tatlı kaşığı bal. (Bal zorunlu değil. Ama hem tat güzelleştirmek hemde balın faydalarından yararlanmak için kullanılabilir. )

     Elma Sirkesi ne zaman içilmelidir-Elma sirkesi zayıflama kürünün yapılışı:
      Bu zayıflatan mucize doğal içeceği her gece uykucan 1 saat önce yavaş yavaş yudumlayarak içmenizi tavsiye ediyoruz. Sabah kahvaltısından önce aç karnına bir bardak elma sirkesi kürü içilecek. Yani günde iki bardak elma sirkesi kürü içmiş oluyoruz.
      Hafif ısıtılmış ılık (hatta hafif sıcak) suyun üzerine elma sirkemizi ve balı koyarak karıştırıyoruz.
Zayıflama çayının yapımı bu kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder